Børnekontakten

Børnekontakten i Skovparken er et værested for børn mellem 6 og 10 år, som er åben alle hverdage kl. 16-19 fredag kl. 15-18.

Det lokale fritidsværested

Børnekontakten er det lokale fritidsværested efter skole og SFO, hvor børn/unge kan komme gratis og mødes med hinanden plus en gruppe forskellige voksne medarbejdere.

I Børnekontakten kan brugerne få hjælp til lektierne, hjælp til justering af deres cykler, blive hjulpet til at komme i gang med deres fritidsinteresser, men vigtigst at få en snak med de voksne. Børnene og de unge får afprøvet og udviklet deres sociale grænser og hermed respekten for hinanden.

Vi er en del ude af kvarteret for at udvide brugernes horisont. Vi samarbejder med forskellige idrætsforeninger med det formål, at vores brugere kan blive aktive udenfor kvarteret. Vi har endvidere en ugentlig motionsdag, der afsluttes med et let måltid, som brugerne er med til at lave og bestemme til næste uge.

Vi har fokus på demokrati med børneråd/valg og forældreråd.

Vision

Børnekontaktens fokus er og skal være at opfylde behovet for nærvær og voksenkontakt for kvarterets børn og unge. At stille sig til rådighed, have tid og omsorg er stedets fundament og eksistensberettigelse. 

Gennem partnerskabet med ByLivKolding bliver der mere fokus på forældre samarbejde og demokrati i børneråd og forældreråd, som skal styrkes og videreudvikles i de næste år. Processen er gang og fortsætter sikkert også ud over denne 4-årige periode, - men en meget vigtig proces for børn, unge og forældre i Skovparken!

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com