Frivillige

Børnekontaktens første skurvogn ankom midt i 1990'erne, så der er også unge og voksne i Skovparken, som har mødt hinanden ved en aktivitet i Børnekontakten.

Frivillige i Børnekontakten

Med udgangspunkt i Ambassaden i Skovparken, der er på den officielle ghetto-liste, har Leif Christensen formået at skabe et miljø så stærkt, at de børn, der kom på værestedet for 20 år siden, nu tilbyder sig som frivillige. Dagligt er der en eller to frivillige medarbejdere i Børnekontakten sammen med en fast medarbejder. De frivillige er en bred vifte af frivillige, både fra lokalområdet og resten af Kolding. Som frivillig i Børnekontakten vil du blandt andet få ansvar for at planlægge og udfører aktiviteter i samspil med børnene. Børnene har selv en livlig fantasi og mange gode ideer til lege og aktiviteter, men de elsker også når en voksen går foran med en ny og anderledes leg. Vi følger således børnenes egne interesser og initiativer. Eksempler på aktiviteter kan være brætspil, poolturnering, boldspil, dans/musik og udeleg. 

På den måde bliver Børnekontakten et fælles projekt, der handler om samarbejde, trivsel og venskaber, der varer ved. I et integrationsmæssigt perspektiv går det den rigtige vej. Børnene har gode chancer for fuld integration i det danske samfund, og det vil Børnekontakten gerne være en del af.

Hvis du har lyst til at være frivillig, så kontakt Leif.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com