Samarbejde

Børnekontakten samarbejder med kommune, lokale foreninger og andre for at skabe de bedste betingelser for børnene i Skovparken.

Kolding Kommune

Vi har en driftsaftale med Kolding kommune om åbent på alle hverdage.

Byliv Kolding

Børnekontakten har i de kommende 4 år indgået et partnerskab med ByLivKolding med fokus på demokrati og øget engagement i fritidslivet udenfor Skovparken. Derfor har vi netop   etableret   et   børneråd   og   er   i gang med  etableringen  af  et  forældreråd.  I partnerskabet indgår en kvart-tids Bolig social medarbejder fra ByLivKolding, som har fokus på koordineringen af disse tiltag.

Børnekontaktens ansatte deltager aktivt i kvarternetværket omkring børn og unge i Kolding Nord. I dette netværk afviklede vi sidste sommer en fælles institutions familiesommerfest med temaet ”kaffe og kage på 100 sprog” med deltagelse af mindst 200 aktive børn, unge og forældre. Dette arrangement gentages til sommer, hvor Nikolaj for Børn deltager med deres rullende campingvogn.

Børnekontakten koordinerer årets mærkedage med den boligsociale medarbejder og boligforeningens bestyrelse og arbejder tæt sammen om afviklingen af disse. Initiativet ”Sjov lørdag”, som afholdes lørdag aften seks gange om året i seminariets hal ved siden af Dronning Dorthea skolen, bliver uddelegeret og afviklet med et gennemsnit på 100 børn og unge og en del forældre.

Børnekontakten, Skovparkens Junior- og Ungdomsklub og ByLivKoldings boligsociale medarbejder søger i fællesskab penge til årets ferieuger, hvor der afvikles fælles aktiviteter med base ved Børnekontakten/Ambassaden midt i Skovparken. Særligt sommerferien er hot for hele kvarteret Skovparken/Skovvejen, hvor der er mindst 5 timers daglige aktiviteter og social samvær for børn/unge, og voksne kommer og går efter aktivitetsindhold/behov!

Ungdomsskolen

Vi laver fælles ferieaktiviteter med ungdomsskolens klubber i skolernes ferier.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com